středa 5. listopadu 2014

Brokolicový salát s jogurtovým dressingem


Jak se kazí počasí je pro mě těžší a těžsí vyfotit hezky jídlo. Světlo se mi neustále odráží a tak  většina fotek stojí za prd. Snad Vás tedy hned na začátku neodradí můj fotografický neum a vyzkoušíte skvělý a jdenoduchý salát plný vitamínů. Já vám za to slibuju, že se příště pokusím o něco lepší fotku :-)

INGREDIENCE:
  • 1 brokolice
  • jarní cibulka
  • 3 lžíce řeckého jogurtu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • šťáva z jednoho pomeranče
  • špetka soli a pepře
  • sýr s modrou plísní

POSTUP:
  • brokolici nakrájíme na růžičky a uvaříme do měka
  • jogurt, pomerančovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř smícháme
  • sýr nakrájíme na kousíčky
  • vše smícháme a je hotovo
 Nutno podotknout, že salát chutná mnohem lépe čerstvě udělaný. Druhý den z lednice už to prostě není ono.

Žádné komentáře:

Okomentovat